TAŞKÖPRÜ BİRLİKSPOR’A ŞAMPİYONLUK KAHVALTISI
 Başarılı takım oyuncuları ve teknik kadrosu ile yönetimi bu kez de, Ak Güler Temizlik Şirketi sahibi, Körfezli genç iş adamı Fahri Güler tarafından kahvaltı ile ödüllendirildi. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan Saray Simit’de bir araya gelen futbolcular ve yönetim, kazanılan galibiyetlerin bir ödülünü daha aldılar. Kahvaltıyı düzenleyen Fahri Güler’in davetlisi olan, Taşköprü Birlik Spor oyuncularının yanı sıra, kulüp Yönetiminde görev alan Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Körfez Lojistikçiler Dernek Başkanı Veysel Şenol, Fahri Güler’in babası Necati Güler ve takımın teknik kadrosu ile yönetici kadrosu katıldı.

Kahvaltıya katıldılar.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Fahri Güler, 1 yıllık kadro olmasına rağmen büyük başarı gösteren Taşköprü Birlik Spor’u tebrik ederek, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Veysel Şenol ise konuşmasında, 1. Küme’de de aynı başarıyı beklediklerini belirtti. Yasin Sönmez konuşmasında, başarıların devamını dileyerek, her zaman takıma destek olacaklarını ifade etti. Konuşmalar ve yapılan yemek duasının ardından kahvaltı yapıldı ve benzeri davetlerin devam edeceği belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817