TAŞKÖPRÜ DERNEKLERİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI.
 Her seçim döneminde adeta ziyaretçi akınına uğrayan, ancak verilen sözlerin vaatte kaldığı Taşköprü halkı, daha çok söz sahibi olmak amacıyla güç birliği yaparak, toplandılar. Yapılan toplantıda, birlik ve beraberliği içeren yönetmelik imzalandı. Derneklerin ortak olarak çalışmasını ön gören yönetmeliğe göre, kurul üyelerinin ve kurulun çalışma prensipleri belirlenirken, derneklerin ortak projelerde yer alarak güç birliği oluşturması kabul edildi. Yine yönetmeliğe göre, Derneklerin ileriye dönük proje planları, bölge’nin sorunları ve çözümü, Taşköprülüler arasında ekonomik, sosyal, kültürel dayanışmanın arttırılması, Taşköprü folklorunun sanatsal ve tarihsel dokusunun, doğal ve kültürel değerlerinin korunması, marka değerini arttırıcı ortak çalışmalar yapılması kabul edildi.

Derince Taşköprülüler Derneği’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr.Metin Şentürk, meclis üyesi İbrahim Yıldız, Taşköprü Güreş Ağası Sezgin Sert, Taşköprü Dernek Başkanları ve yönetimleri, köy muhtarları ve çok sayıda misafir katıldı. Toplantı sonrası yemek ikramı yapıldı ve  bölgesel lezzet Zerde yenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817