banner2779
banner2752
banner2750

Taşköprü’de Offroad Gösterisi

Vatandaşlar Tarım Fuarı dışında off-road gösterilerini de izleme fırsatı buldu

Körfez Belediyesi’nin Sevindikli Köyü’ndeki etkinlikleri güreşler ve Tarım Fuarı ile başladı. Yöresel ürünlerin satıldığı stantların yer aldığı alanda, tarım araçlarının sergileri de yer aldı. Vatandaşlar güreş alanına girmeden önce stantları gezdi, merak ettiği ürünleri inceleme fırsatı buldu.

ZOR ANLAR YAŞADILAR

En fazla ilgi çeken alanlardan biri de offroad gösterisinin yapılacağı bölge oldu. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen offroad yarışları izleyenlere bol bol adrenalin yaşattı. Dev araçlar su dolu çukurlardan geçerken, zorlu parkurda zaman zaman zor anlar da yaşadı.

GÜZEL BİR ALAN OLDU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de offroad aracına bindi, arazide kısa bir tur attı. Oldukça heyecan verici olduğunu belirten Başkan Söğüt, “İlçemizde offroad tutkunlarının talebi vardı. Bizler de alanı oluşturduk. Gerçekten güzel bir etkinlik oldu” dedi. Başkan Söğüt daha sonra sürücülere plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751