Taşköprü’de Şampiyon İshakçılar FK

11 Takımın Katıldığı Heyecan Sona Erdi

Derince’nin yedi yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı kapsayan proje çerçevesinde Derince Belediyesi tarafından İshakçılar’a inşa edilen spor tesislerinde düzenlenen bu yılki futbol turnuvası yine büyük heyecana sahne oldu. 11 takımın katılımıyla gerçekleşen bu yılki turnuvanın final müsabakaları coşku içerisinde geçti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da katıldığı son gün organizasyonuna Derince Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Karakoyun ve İbrahim Yıldız, Çavuşlu Mahalle Muhtarı Eyüp Özcan, Karagöllü Mahalle Muhtarı Nevzat Şentürk, Kaşıkçı Mahalle Muhtarı Nejdet Ergün, Tahtalı Mahalle Muhtarı Galip Yıldız, Derince Taşköprülüler Dernek Başkanı Erhan Çiftçi, Gebze Taşköprülüler Dernek Başkanı Ali Osman Kılcan, Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkan Yardımcısı Nusret Özcan, Taşköprü Köyler Arası Futbol Turnuvası Komite Başkanı Ceyhun Türkçakal, komite üyeleri ve sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Bulut’tan Önemli Mesajlar

İshakçılar Spor Tesisleri’nde gerçekleşen son gün müsabakalarında ilk olarak üçüncülük heyecanı yaşandı. Grup müsabakalarında sergilediği başarıyı eleme maçlarına da taşıyan Kaşıkçı, Çavuşlu’yu 10-3’lük skorla mağlup edip turnuvayı üçüncü olarak tamamlamayı başardı. Turnuvanın finalinde ise İshakçılar FK ile Kozluca takımları karşı karşıya geldi. Rakibini 8-1’lik skorla mağlup eden İshakçılar FK turnuvanın şampiyonu olurken, Kozluca ise bu zorlu organizasyonu ikinci sırada tamamladı. Taşköprü Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda ayrıca gol krallığına Kaşıkçı takımından Mehmet Özhan ulaşırken, en centilmen takım ödülünü ise Balkancılar elde etti. Turnuvanın sonunda düzenlenen törenle dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İshakçılar’a kazandırdığımız bu tesisimizde gençlerimizi spor yapıyorken görmek bizim en büyük mutluluğumuz. Önümüzdeki yıl bu organizasyonun çok daha coşkulu olacağına inanıyorum. Bu vesileyle turnuvada mücadele eden sporcularımızı ve komite üyelerini kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817