banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Taşköprülü Gençlerden Tuna’ya  Yüksek Onur Nişanı!

Yaklaşan genel seçimler öncesinde ismi aynı zamanda milletvekili aday adaylığı için de geçen ve manav olarak bilinen ilçe başkanı Tuna, Taşköprülü gençleri makamında ağırladı.

ONUR NİŞANI VERDİLER

Bir araya gelen Taşköprülü gençler, AK Parti Körfez İlçe binasında gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Ramazan Tuna’ya kendilerine ve Körfez ilçeye olan katkıları dolayısıyla “Yüksek Onur Nişanı”nı takdim etti. Yapılan bu jest karşısında çok mutlu olan Taşköprülü gençlere teşekkür eden Başkan Tuna ise; AK Parti’nin özellikle gençlere yönelik büyük hizmetleri olduğunu hatırlattı.

“EN BÜYÜK DESTEK KÖRFEZ’DEN”

Gösterilen ilginin kendisini de sevindirdiğini dile getiren Tuna, “Taşköprü’müzün birbirinden değerli gençlerini parti binasında ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duydum. Biz büyük ve çok güçlü bir aileyiz. 2023 hedefine hep birlikte güçlü ve en büyük destek inşallah Körfez ilçemizden gelecektir” açıklamasında bulundu. Bu arada gerçekleşen buluşmada İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826