Taşköprülüler Dernek Başkanı  Ünlü’nün Yönetiminde

Son seçimlerde MHP ve İYİ Parti’ye doğru kaymaların gözüktüğü ve manavlar olarak bilinen Taşköprülüler de Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Aydın Ünlü’nün yönetim listesinde yer alarak sürpriz yaptı.

Taşköprü bölgesinde çok iyi tanınan ve sevilen isimlerden olan Yasin Sönmez, siyasete AK Parti’nin Körfez İlçe Gençlik Kolları ile başladı. Her dönemde AK Parti için önemli isimlerden olan Yasin Sönmez, yaklaşık 8 senedir Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanlığı görevini yapıyor.

Son dönemde MHP’ye daha yakın olmaya başlayan Yasin Sönmez, aldığı kararla gelen teklifi kabul etti ve İl yönetiminde yer aldı. Bu durum AK Parti’nin kalesi olan Yeni Yalı Mahallesi’nde ve manavlar içinde kan kaybı yaşamaya başladığını gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817