TAŞKÖPRÜLÜLER, GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKTILAR
 Güreşlerde başarı gösteren İsmail Çırak, Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde düzenlenen, Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve Körfez Taşköprülüler derneği Başkanı Mustafa Gülcan’ın da katıldığı törende, genç güreşçinin antrenörü Veysel Şirin, babası Veysel Çırak’da bulundu veTaşköprülüler tarafından bir kez daha kutlandı. Güreşçiye, dernek tarafından madalya ve para ödülü verildi. Tören sırasında konuşan Kocaeli Taşköprülüler dernek Başkanı Yasin Sönmez, genç güreşçiyi tebrik ederek, ‘’Güreş öncesinde de, sonrasında da ilimizin ve Taşköprümüzün guru olan İsmail Çırak’a desteğimizi verdik. Bundan sonra da desteğimiz devam edecek ve kendisinin sponsoru olacağız’’ dedi.

Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan’da konuşmasında genç güreşçiyi kutladıklarını ve her zaman destek olacaklarını söyledi.

Spor Kulübü kurulacak                                                       

Yapılan tebrik töreni sırasında bir açıklama yapan Yasin Sönmez, hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, ‘’Yakında Taşköprü Spor Kulübü’nü kuracağız. Bu kulübün kapsama alanında, güreş, yüzme, doğu sporları ve futbol olacak. Daha sonra bu kapsam genişletilecektir’’ dedi.

Sınırsız yemek

Kırkpınar yağlı güreşlerinde küçük orta, büyük boy kategorisinde üçüncü olarak bir ileriki kategoriye atlayan İsmail Çırak’a, ilçede de destekler yağıyor. İlçenin tanınmış esnaflarından olan Elit İşkembe sahibi Kamil Şener, genç güreşçiye her zaman sınırsız yemek ikramı olacağını söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817