Taşköprülüler Saadet Partisi’ni Ziyaret etti
 Ömer Faruk Coşkun tarafından karşılanan Yasin Sönmez ve yönetimi çiçeklerini verdikten sonra güncel konular ve bölgenin sorunları hakkında sohbet ettiler. Ziyaret sırasında, ekonomi, tarım, hayvancılık, Körfez ve Taşköprü bölgemizin sorunları gibi konularda ve çözümü noktasında sohbet edildi ve çözüm noktaları hakkında istişare de bulunuldu.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, iki genç başkanın bir araya geldiğini ve ilçe sorunları ile yakından ilgilenen derneğin faaliyetlerini beğendiklerini söyledi. Coşkun, dernek yönetimine başarılar dilerken her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Kocaeli Taşköprülüler dernek Başkanı Yasin Sönmez, faaliyetlerinde maddi ve manevi olarak yanlarında olan SP’ne teşekkür ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817