Taşköprülüler’de Şampiyon Arslanlı-Köseler Köyü oldu

Taşköprülüler Derneği tarafından düzenlenen ve 13 Aralık’ta start verilen 4. Geleneksel Taşköprü Köyleri Futbol Turnuvası’nda önceki gün final heyecanı vardı. Körfez Belediyesi Spor Akademisi Halı Sahası’nda gerçekleştirilen final mücadelesine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Spor Akademisi Koordinatörü Metin Özkan, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve KÖÜ Rektör Danışmanı Öznur Gökkaya da katıldı.

KIRAN KIRANA GEÇTİ

5 hafta boyunca devam eden maçlar, pazar günleri oynandı ve önce çeyrek, ardından da yarı final maçlarından sonra finale kalan iki takım belirlendi. İlk olarak Ali Hocalar Köyü-Kalburcu Köyü takımları arasında 3.’lük maçı yapıldı. Gülen taraf Kalburcu Köyü takımı oldu. Finalde ise İshakçılar Köyü- Arslanlı Köseler Köyü kupa için mücadele etti. Gülen taraf ise 6-5’lik üstünlükle Arslanlı Köseler Köyü oldu.

KAYBEDENİ OLMAYAN TURNUVA

Ödül töreni öncesinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mücadele eden tüm takımları kutlayarak, “Bu turnuvanın kazananı veya kaybedeni yoktur. Dostluk ve Taşköprü kazanmıştır. Bizim için Taşköprü önemli. Oradaki kültürü, örf ve adetleri de yaşatmak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından turnuvanın birincisi olan Arslanlı-Köseler Köyü takımına kupasını Başkan İsmail Baran verdi. Turnuvanın en centilmen takımı Geredeli Köyü takımı olurken, gol kralı ise İshakçılar’dan Ümit Kâhya oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817