Taşköprülülerden maça Davet
 Körfez’de, Kocaeli ve Körfez Taşköprülüler Dernekleri, Körfez Muhtarlar Derneği ve Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi desteği ile kurulan Taşköprü Birlikspor, namağlup olarak şampiyonluk maçına çıkıyor. Bu önemli maçta taraftarları ve Körfez halkını desteğe davet eden Taşköprülüler, final maçı sonrasında 1. Amatör Küme’ye çıkacaklarını söylediler.

Kuruluşunun ilk yılında çok başarılı bir çizgi takip eden ve 13 maçta yenilgi almayan namağlup Taşköprü Birlikspor, 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te, Selanikspor’la final maçı yapacak. Bu maçta alınacak galibiyet ve beraberlik Taşköprü Birlikspor’u, 2. Amatörden, 1. Amatör’e çıkartacak. Bu nedenle maçın çok önemli olduğunu belirten yöneticiler, sağlam bir destek için tüm halkı Körfez Esentepe Stadı’na beklediklerini söylediler. Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’ndeki stada, alınacak sonucun Körfez’in başarısı olacağını da sözlerine eklediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817