banner2779
banner2752
banner2750

Taşköprülülerden Söğüt’e Tam Destek


İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da katıldığı ziyaretler kapsamında ilk Kocaeli Taşköprülüler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ziyaret eden heyet Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt “Sizlerin desteği ile seçimleri kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bizim derdimiz sandıklara oy olarak girmek değil,derdimiz insanların gönüllerine girmek.Burada olduğu gibi gittiğimiz her yerde ilgi ve sevgiyle karşılanıyoruz. Çok şükür insanlarımızın gönlüne girmişiz” dedi.  

TECRÜBE VE BRİKİMLERİ VAR

Yeniyalı Mahallesi’nin AK Parti’nin kalesi olduğunu belirten Milletvekili Fikri Işık 31 Mart’ta da rekorun Yeniyalı’dan geleceğini söyledi. Körfez Belediyesi için Şener Söğüt’e,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için de Tahir Büyükakın’a destek isteyen Işık “Her ikisini de yakın tanırım. Tecrübe var, birikim var,çalışkanlık var,samimiyet var,mütevazilik var ,ben onlara güveniyorum.Bizi de ,sizi de mahcup etmezler.Bizler destek vereceğiz,onlarda hizmet verecekler” dedi.

KÖRFEZ ŞARKILARA,ŞİİRLERE İLHAM KAYNAĞI OLACAK

Milletvekili Işık ve Başkan Adayı Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Körfez Avcılar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, Dernek Başkanı Recep Kan’ın ev sahipliğindeki toplantıda dernek üyelerine projeler hakkında bilgiler aktardı. Çalışmalarında sivil toplum temsilcilerinin fikirlerine başvuracağını söyleyen Söğüt “ortak akıl ile Körfez’i şarkılara,şiirlere ilham kaynağı olan mükemmel bir kent haline getireceğiz dedi.
 

KÖRFEZ TAŞKÖPRÜLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve beraberindeki heyet son olarak da Körfez Taşköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ceyhun Atik ev sahipliğindeki toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, dernek üyelerinin önerileri dinlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751