Taşköprülüler’den teşekkür ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ile beraberindeki heyeti kabul etti. Taşköprülüler, Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli ve Gebze’de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİ ZİYARET

Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez, Gebze Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan ve beraberindeki heyet, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Taşköprülüler, ziyarette Büyükşehir’in Kocaeli ve Gebze’de yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti.

HİZMET AĞIMIZ HER YERDE

Büyükşehir’in hizmet ağının Kocaeli’nin en ücra köşelerine kadar ulaştığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızın refahı, huzuru, mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizde sivil toplum kuruluşlarımızın görüş, öneri ve dilekleri bize yön veriyor’’ ifadesini kullandı. Ziyarette Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817