Taşköprülülere gölet müjdesi

Derince Taşköprülüler Derneği’nin geleneksel iftarına katılan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Taşköprülülere arazi toplulaştırma projesi ile sulamada kullanılmak üzere iki yeni göletin müjdesini verdi

 

Derince’den başlıyor

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark ve bazı teşkilat üyeleriyle birlikte Derince Taşköprülüler Derneği’nin iftarına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Taşköprülülere iki müjde verdi. Tarımda reform niteliği taşıyan ve tarım arazilerindeki bölünmeyi tersine çevirecek olan ‘arazi toplulaştırma’ projesinin fizibilite çalışmaları, 2013 programına alındı. Çeşitli nedenlerle bölünmüş, verimliliği- karlılığı düşmüş küçük arazilerin şeritlerden doğan kayıplarını da bitirecek olan proje, Derince’den başlayarak tüm Kocaeli’ne yayılacak.

 

Karagöllü ve Kutluca’ya gölet

İftar sofrasında tarımla uğraşan Taşköprülüler’e tarımsal sulamada kullanacakları iki gölet müjdesi veren Fikri Işık, göletlerin Derince’nin Karagöllü ile Körfez’e bağlı Kutluca köylerine yapılacağını söyledi. Kısa bir selamlama konuşması yapan Taşköprülüler Dernek Başkanı Nusret Özcan, Kocaeli’ye yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın Taşköprülülere gereken desteği verdiğini hatırlattı. Özellikle İshakçılar İ.Ö.O’ndaki çalışmalara değinen Fikri Işık da Başkan Alemdar’a başta eğitim konusu olmak üzere derneklere olan desteği için teşekkür etti.

 

Alemdar; desteğimiz sürecek

7-8-9 Eylül tarihlerinde İshakçılar Köyü’nde düzenlenecek olan 11. Geleneksel Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşlerine bu yıl da destek vereceklerini ifade eden Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Taşköprülüler Derneği’nin başta başkanları Nusret Özcan olmak üzere olumlu bir iletişime sahip olduğuna dikkat çekti. Mersincik Mahallesi’ndeki atış poligonunda verilen iftar yemeğine Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar başta olmak üzere AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark, Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Öznur Gökkaya, Kocaeli Süt Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Yılman, Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen ile Taşköprülü köy muhtarları katıldı

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817