banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Tatangalar öldürecekti

DÜĞÜNE GİTMİŞLERDİ

İzmit Erenler Mahallesi Akçakoca Konutlarında oturan uzun yol TIR şoförü Nurettin Patır(57) geçen cumartesi günü ailesiyle birlikte Adapazarı’nın Abalı köyündeki bir yakınlarının düğün cemiyetine gitmişlerdi. Dönüş yolunda Nurettin Patır’ın kullandığı, içinde eşi Müzeyyen Patır, kardeşi Mürüvvet Patır, oğlu Murat Patır, gelinleri Gizem ve Emine ile 3, 4 ve 11 yaşlarında üç çocuğun bulunduğu 41 RS 119 plakalı otomobil 54 plakalı iki araç tarafından sıkıştırıldı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Araçlarından inen 10 kişilik grup, direksiyondaki Nurettin Patır ile araçta bulunan kadın ve çocuklara saldırdılar. Tekme ve sopalarla saldırıya geçen, kendilerinin Sakaryaspor’un fanatik taraftar grubu Tatangalar olduğunu söyleyen serseriler, İzmitli aileyi az daha öldürecekti. Olaydan sonra saldırganlardan 6’sı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bir gece nezarette kalan zanlılar, ertesi gün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İzmitli aile, sebepsiz yere yedikleri dayakla kalmış oldu. 

kaynak: özgür kocaeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826