banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TATİLE GİDEMEYEN VATANDAŞLARIN ALTERNATİFİ
 Tatile gidemeyen vatandaşların alternatifi olan Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 7’den 70’e yüzmek isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Üyeler ve kurslara katılan vatandaşlar hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyor. Çocuklar için özel bölümün de bulunduğu havuzda vatandaşlar cankurtaranlar ve yüzme hocaları eşliğinde gönül rahatlığı ile yüzüyorlar.

Yüzme Kursları Veriliyor

Yaz tatilini fırsat bilen öğrenciler, hem yüzme öğrenmek hem de tatilin tadını çıkarmak için havuza akın ediyor. Yüzme kurslarına katılan öğrenciler 1 aylık kursun ardından yüzme öğreniyor. Yüzme hocaları aylık yüzlerce kursiyere yüzme öğretiyor. Tesiste yalnız çocuklara değil yetişkinlere de yönelik yüzme kursları da düzenleniyor.

YetkililerdenHijyen Garantisi

Kocaeli Halk Sağlığı Merkezi’nce yapılan denetimler sonunda Kocaeli’deki en temiz ve en güvenilir işletmeler arasındaki yerini alan Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda havuz suyu ölçümleri düzenli olarak yapılıyor. Havuzun sürekli denetlendiğini ve Körfezlilerin huzur içinde havuza girebileceklerini belirten yetkililer, “Çocuklarımızın yoğun olarak kullandığı havuzumuzda sağlık koşullarına büyük özen gösteriyor, bu konunun hassasiyetle üzerinde duruyoruz” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826