Taziye Çadırı Kartepe Belediyesi’nden

Sosyal kişiliği nedeniyle hep halkın içinde olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe halkının acılı ve mutlu günlerinde ihtiyaç duyacağı konularda çalışmalar yaparak vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Gelenek görenekleri nedeniyle taziyelerini açık havada gerçekleştiren vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmeden son görevlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için belediye ekipleri cenaze evleri önünde taziye çadırı kurmakta. Aynı anda yüz kişinin kullana bildiği taziye çadırlarında masa sandalyesinde cenaze evlerinde konuklar taziyelerini gönül rahatlığı içinde yapabilmekte.

Acılı ailelerin yanında olma adına ücretsiz cenaze hizmetleri ile takdir toplayan Kartepe Belediyesi, cenaze evlerine yemek, masa sandalye gibi ihtiyaçlar konusunda destek olmaya devam etmekte. Yağışlı ve güneşli havalarda da cenaze evlerine branda ve taziye çadırı kuran belediye ekiplerinin bu uygulaması da vatandaşlar tarafından beğeni görmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817