banner2779
banner2752
banner2750

‘’Tebessüm ile  Anılmak İsterim’’
 AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Hüseyin Yusuf’a her an her yerde rastlayabilmek mümkün kenti adeta karış karış dolaşan Yusuf her geçen gün temposunu biraz daha artırıyor.

Hüseyin Yusuf, ‘’ Kuruluşundan beri Ak Parti çatısı altında çeşitli görevler icra ettim.  Bu gün de Kocaeli halkının vekâletine talip olmak gibi ağır sorumluluk gerektiren bir yola çıktık. Ancak çıktığım bu yol partim tarafından bu göreve uygun görülmemle bitmiyor hatta benim açımdan asıl süreç bundan sonra başlayacak.  Her ne görev yaparsak yapalım bir gün biteceğinin şuuru içerisinde olmalıyız. İşte o zaman insanlar sizin adınızı tebessümle anmalı. Hani bir söz vardır ya ‘’ Baki kalan şu gök kubbede hoş bir seda bırakmak imiş ’’işte bizimde siyasetten muradımız budur.

 ‘’Bu Şehirde Bir İz Bırakmak’’

Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Hüseyin Yusuf, Petrol-İş Kocaeli Şubesi, Kocaeli Vanlılar Derneği, Kocaeli Bayburtlular Derneği, Kocaeli Tabip Odası ve Kuruçeşme Trabzonlular Derneği ‘nin misafiri oldu. Ziyaretleri kapsamında Bu zamana kadar partimizde hizmeti geçen birçok siyasi büyüğümüz, ağabeyimiz oldu diyerek söze giren Yusuf, değerlendirmeler yaparak şunları söyledi: ‘’Örneğin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı  ele alalım. Sayın bakanımız bu kentte iz bırakmış bir siyasetçi bir hizmet adamıdır. Ak parti kurulandan beri kendisini bu davaya adamış gecesini gündüzüne katarak hizmet etmek sureti ile hepimize örnek teşkil etmiştir. Mesela bu şehrin bir İbrahim abisi var. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu, ben inanıyorum ki bu kentte her zaman tebessüm ile anılacaktır. Böyle hizmet adamlarının varlığı bize hem örnek teşkil etmekte hem de şehrimiz adına bize umut vermektedir. Bizde onların izinde gidebilirsek sanıyorum ki maksat hâsıl olur’’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751