Tecrübemiz bu işe yeter

AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday olan meclis üyesi ve Hereke Bölge Koordinatörü Faruk Denli, gazetemize bir ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ve Muhabirimiz Ahmet Yarar ile bir araya gelerek ilçenin siyasi gündemi üzerine açıklamalarda bulunan Denli, aday olma konusundaki iddiasını dile getirdi.

TECRÜBEMİZ YETER

Kurulduğu tarihten bu yana AK Parti’de olduğunu dile getiren Faruk Denli, “2009 yılındaki yerel seçimlerde meclis üyesi seçildim. Daha sonra ise Hereke Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildim. Bu 5 yıllık süreç benim açımdan çok iyi geçti. Halkımızın sorunları ile yakından ilgilenme şansı buldum. Belediyecilik anlamında iyi ölçüde tecrübe kazandığımızı söyleyebilirim. Artık bu tecrübeyi sahada kullanma zamanıdır” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR

Körfez’de AK Parti’nin kesinlikle seçimi kazanacağını dile getiren Faruk Denli, “Burada önemli olan en çok oyu nasıl alırız bu olmalı. Tüm adaylarımız da birbirinden değerli isimler. Ancak biz bu kadar yıllık tecrübemizle bu görevi layığı ile yerine getireceğimize inanıyoruz. Ekip ve projelerimizle bu göreve talibiz ve hazırız” diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817