banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TEK LİSTELİ SEÇİM
 Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Körfez Şubesi’nin yapılan olağanüstü genel kurulu sonunda dernek başkanlığına yeniden Ziya Baykara seçildi.

Körfez Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesi No:30’da bulunan dernek merkezindeki genel kurula Balkan Türkleri Derneği Körfez Şubesi üyeleri ilgi gösterdi. Remzi Çeri’nin divan başkanlığını üstlendiği genel kurulda, Hasan Mercan, Sadettin Korkmaz ve Deniz Ferhatoğlu da üyeliklere görev aldı.

TEK LİSTELİ SEÇİM

Balkan Türkleri Derneği Körfez Şubesi’nin genel kurulunda seçimlere tek listeyle gidildi.

Mevcut başkan, Körfez Belediye Meclisi üyesi; Körfez Belediyesi Tesisler Amiri Ziya Baykara yönetimindeki liste, yeniden göreve getirildi. Ziya Baykara ile birlikte Baltürk Körfez Şubesi yönetiminde Salih Çiçekay, Kadir Yeşil, Ömer Özmüş, Hasan Mercan; Şerief Güler, İbrahim Mutlu, Güner Çiçekli ve Kadir Akyel görev aldı. Veysel Köse, Sami Çalışkan ve Mesut Çavuş’un Denetim Kurulu’nda yer aldığı genel kurulda, Genel Merkez Delegesi olarak da 87 kişi belirlendi.

Baltürk Körfez Şubesi Başkanı Ziya Baykara, muhacır ve göçmenlerin, dini ve şerefleri için göç ettiğini söyledi, “Ama yine de; o topraklara gitmemiz gerekir. Orada dedelerimizin mezarları, köylerimiz var” dedi. Baykara, kongreye katılan, kendilerine destek veren üyelere de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826