banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TELEFON DOLANDIRICILARI BU KEZ KAYAYA TOSLADILAR
 Alınan bilgi ve iddialara göre telefon dolandırıcılığı için Hereke’yi seçen İ.K. (26) ve N.E. (27), yaklaşık 200 aileyi arayarak, kendilerini polis olarak tanıtıp, örgütle bağlantılarının tespit edildiğini söyleyerek para talep ettiler. Çok yaygın olmasına rağmen bu tuzağa düşen S.M. eşi dolandırıcılara 60 bin lira kaptırdı. Bu olayın duyulmasının ardından bu kez de N.Ö. nün aynı tuzağa yakalandığı ve bankadan para çekerek dolandırıcılara gittiği öğrenildi. Olayı öğrenen Körfez İlçe Polisi, hemen şahsı takibe aldı. Saat 00.30 sıralarında Hereke sahilde dolandırıcılara para götüren dolandırıcılık kurbanı, paraları iki zanlıya teslim ederken suçüstü yapan polis şahısları yakaladı.

Körfez İlçe polisinin başarılı çalışması sonrasında yakalanan iki kişi gözaltına alındı. Zanlıların sorgusu sürerken, kaç kişiyi dolandırdıklarının tespit edilmesine çalışılıyor. Polis, bir kez daha vatandaşları uyararak, bu konuda dikkatli olunmasını ve polis, asker ve savcının para talep etmeyeceğinin bilinmesi gerektiğini hatırlattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826