TEM ‘DE ZİNCİRLEME KAZA

Araç trafiği yoğunluğunu korurken kazlar da yaşanmaya devam etti. TEM Otoyolu Körfez Gişeleri girişine 100 metre kala yaşanan iki ayrı kazada 5 araç hasar gördü. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı.

İlk kaza İstanbul istikametinde gişelere 200 metre mesafede yaşandı. 2 otomobilin çarpışması sonrasında yaşanan kazanın hemen ardından bu kez de 50 metre ilerde ikinci zincirleme kaza yaşandı.

İddialara göre ilk kazanın olduğu noktada plakası alınamayan bir araç trafiği tehlikeye düşürdü. Bu araç nedeniyle yavaşlayan O. C. nin kullandığı 35 AAD 905 plakalı otomobile arkadan gelen S.G. nin idaresinde ki 34 AV 9111 plakalı araç, bu otomobile de arkadan gelen F.D. nin kullandığı 34 GA 0531 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Kazada araçlarda bulunan 8 kişi yara almadan otomobillerden çıkarken, TEM Otoyolu İstanbul şeridi yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Araçlar, trafik polisleri ve araç sahipleri tarafından yaklaşık 500 metre ilerde ki cep durak içine çekildikten ve yolda kumlama yapıldıktan sonra trafik açıldı. Her iki kazada da 5 araç maddi hasar gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817