Tem Otoyolunda Yol Bakım Çalışması
Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Kartepe ilçesi, Suadiye Köprülü Kavşağı ve bağlantı yolu yapım işi kapsamında, TEM otoyolu araç üst geçidi geçişi işine ait, araç üst geçit orta ayak temel yapım çalışması yapılacağı belirtilerek, buna göre TEM otoyolunun kuzey ve güney kesiminde her iki yönden soldan bir şerit kapatılarak, üst geçit orta ayak temel yapım çalışması yapılacağı ifade edildi. 

20 Ağustos'ta başlanılan çalışmanın, Eylül 2013 tarihinde saat 22.00'de tamamlanacağı belirtilerek, "Çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca alınacak ve onaylı trafik işaretleme ve sirkülasyon projelerine riayet edilerek trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir" denildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817