banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TEMATİK LİSE'NİN İNŞAATI "HIZLA" DEVAM EDİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı’nın büyükşehir statüsündeki illerde açmayı planladığı, sektörün ihtiyacına göre uzman nitelikli donanımlı ara eleman yetiştirilmesine için eğitim verecek ‘Tematik Lise’lerin ilkinin Körfez’de yapılması kararlaştırılmış, inşaatı Körfez Belediyesi’nin de desteğiyle hayırsever işadamı Med - Marine Kılavuzluk ve Römorkaj Hizmetler firmasının sahibi Recai Hakan Şen üstlenmişti.

8 DÖNÜMLÜK ARAZİ

Körfez Belediyesi de eğitime destek kapsamında okul inşaatının hafriyat çalışmalarını üstlenmiş ve alan inşaata hazır hale gelince firmaya teslimini sağlamıştı. Körfez Hacı Osman Mahallesi'nde bulunan 8 dönümlük araziye yaptırılacak olan Pakize - Tuncer Şen Tematik Endüstriyel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  24 derslik, beden eğitim salonu, konferans salonu, fizik ve kimya laboratuarından oluşacak.

EĞİTİM KENTİNE DÖNÜŞECEK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Biz, eğitimin daha modern koşullarda sürdürülebilmesi için her türlü olanağımızı seferber ediyoruz. 4 bin 500 öğrenci kapasiteli üniversite binamızı tamamlayıp, Ağustos ayında teslim edeceğiz. Tematik Lisemizin de tamamlanarak eğitime açılması, bölgemiz için de önemli” dedi.

KÖRFEZ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Med - Marine Kılavuzluk ve Römorkaj Firması yetkilisi, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, kısa süre içerisinde inşaatın tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edileceğini belirtti. Yetkililer, “Körfez Belediyemiz bizlere desteğini her zaman gösterdi. Birlikte çalışmamız sonucunda inşaat beklendiği şekilde aksama yaşanmadan devam ediyor. Bunun için Başkan İsmail Baran ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826