banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TEM’de kamyonlar yerinde duramıyor
 TEM Otoyolu Derince mevkiinde meydana gelen kazada bir kamyon direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı.

Kaza, TEM Otoyolu Derince mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan aldığı malı teslim etmek üzere yola çıkan Adil Demir idaresindeki 34 BD 0325 plakalı kamyon Derince mevkiine geldiğinde aracın kontrolünü kaybetti. Bir türlü aracını toparlayamayan kamyon sürücüsü önce bariyerlere çarptı.  Bariyerlerde bir süre sürüklenen kamyona elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile kamyon bariyerlerin üzerine yan yattı. Kasada bulunan mallarda yola saçıldı.

AYNI YOLDA KAÇINCI KAZA

Kaza nedeniyle trafik uzun süre kapanırken TEM’de uzun kuyruklar oluştu. İtfaiye ekipleri olası bir yangın çıkmaması için kamyona müdahale ederken polis ekipleri çevre güvenliğini sağladı. Sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdı. Yola devrilen malların kaldırılmasıyla kısmen trafiğe açılan yol aracın çekici yardımıyla kaldırılmasıyla tamamen açıldı. Bir hafta içinde aynı yol istikametinde birkaç kilometre arayla meydana gelen kamyon kazalarında bir kişi hayatını kaybederken iki kişide yaralandı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826