TEM'de Zincirleme kaza 7 Yaralı
Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönü 1 saat trafiğe kapandı. 

Mahmut Andıç yönetimindeki 34 UB 3201 plakalı otomobil İstanbul'a doğru giderken ani fren yapınca bu aracın arkasından gelen Hasan Basri Ogün yönetimindeki 34 RMY 08 plakalı otomobil ona çarptı. Daha sonra Erdoğan Yılmaz yönetimindeki 34 HF 0320 plakalı otomobil ile sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 KN 16 32 plakalı otomobil de bu araçlara çarpınca zincirleme kaza meydana geldi. 

Kazada Mahmut Andıç yönetimindeki otomobilde sürücünün yanı sıra bulunan eşi Özlem Andıç ve oğlu Özgür Andıç'ın, diğer araçlarda Enes Ogün, Hasan Basri Ogün, Erdoğan Yılmaz ve adı öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle araçlar çekilene kadar TEM'in İstanbul istikameti yaklaşık bir saat ulaşıma kapalı kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817