banner2779
banner2752
banner2750

TEMİZLİK EKİBİ GÖZ DOLDURUYOR
 Körfez Köşe Bucak Temizleniyor

Temizlik işleri bünyesinde kurulan acil müdahale ekibiyle ilçeyi sokak sokak kontrol altında tutmayı hedefleyen Körfez Belediyesi, vatandaşlardan da gelen talepler doğrultusunda ekipleri temizlik ihtiyacı duyulan bölgeye yönlendiriyor. Planlı toplu temizlik çalışmalarının yanı sıra küçük gruplar halinde Körfez’in çeşitli mahallelerine dağılan ekipler kenti köşe bucak temizliyor.

Yabancı Otların Biçimi Tehlike Arz Etmeden Gerçekleştirildi

Kentin temiz bir kent imajı ile akıllarda kalmasını istediklerini her fırsatta ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, temizlik konusunda çok hassas davranıyor. Yaz mevsiminin girmesi ile birlikte yavaş yavaş kurumaya başlayan yabani otlarla da mücadele eden ekipler Atalar Mahallesi, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe Mahallesinde ot biçme işlemi gerçekleştirdi. Körfez’in tamamını kapsayacak olan ot temizleme çalışması orta refüjler, kaldırımlar başta olmak üzere boş araziler üzerinde çalışmalar titizlikle sürdürülecek.

Camiler ve Pazar Yerlerinin Temizlikleri Rutin Olarak Devam Ediyor

Her gün bir bölgenin temizliğini yapan ekipler, gezici ekibin yönlendirmesiyle de gün içerisinde hareket ediyorlar. Vatandaşların ortak kullanım alanları olan cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, bir başka ortak kullanım alanı olan ibadethane ve pazar yerlerindeki rutin temizliklerine de devam ediyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751