TEMİZLİK İŞÇİSİNİN BACAKLARI KOPTU
 Gebze’de dün akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi üzerinde Gebze Belediyesi’ne ait çöp toplama kamyonu sürücüsü H.Ş.Ö. yol kenarındaki çöpleri toplamak için kenara yanaştı. F.K. adlı kişinin idaresindeki 34 UV 1818 plakalı otomobil ise çöp kamyonetine arkadan çarptı. Çöp kamyonun arkasında bulundukları için yaralanan Abdullah Mazlum ve Ayhan D.’nin ise belediyenin temizlik işlerinde taşeron işçisi olarak çalıştıkları öğrenildi.

 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine 112 sağlık ekipleri geldi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Abdullah Mazlum’un kazada bacaklarının koptuğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu Ayhan D’nin ise durumun iyi olduğu bildirildi. Otomobil sürücüsünün 2.13 promil alkollü olduğu ileri sürülürken, polis ekipleri kaza ile ilgi soruşturma başlattı. Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan temizlik işçileri ise hiçbir güvenceleri olmadığını, çalışma sırasında ise çöp kamyonunun arkasında hayatlarını riske atarak çöp topladıklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817