banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TEMİZLİK TİMLERİ KÖRFEZ SOKAKLARINDA
 Kentin Tüm Sokakları Temizleniyor

Körfez Belediyesi kent sağlığı ve çevre temizliğine yönelik yürüttüğü hizmet çalışmalarını her geçen gün genişleterek devam ettiriyor. Belirlenen periyodik program kapsamında,  belirli kişilerden oluşan temizlik timleri, Körfez’in tüm mahallelerindeki sokak ve caddelerini temizleyerek vatandaşın takdirini topluyor.

Detaylı Temizlik

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler temizlik programı dahilinde belirlenen mahalleye toplu olarak girip mahallenin tüm sokaklarında hummalı bir temizlik çalışması yürütüyor. Temizlik faaliyetinde; sokaklar, kaldırımlarda birikmiş otlar, caddeler, yeşil alanlar ve parklar detaylı bir şekilde temizleniyor. 

Çalışmalar Aralıksız Devam Edecek

Yol süpürme aracıyla da tüm sokaklar süpürülüyor. Temizlik ekiplerinin yürüttüğü temizlik çalışmalarının Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi oldu. Belirli kişilerden oluşan temizlik timleri gün boyu mahallelerde acil temizlik faaliyetlerini yürütüyor. Kentin diğer mahallelerinde de bu toplu temizlik hizmeti program kapsamında aralıksız devam edecek.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826