banner2752
banner2750
banner2776

“Tempomuz Giderek Yükseliyor”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güney’in önceki dönem kendisinin de yer aldığı ve beraber görev yaptığı il gençlik kolları yönetimiyle bir araya geldi. Beyaz Yalı’da gerçekleşen akşam yemeğine AK Parti eski İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak ve Yusuf Akın ve dönemin yönetim kadrosu katıldı. Eski gençlik kolları yönetimi ile buluştuğu programda açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Seçim çalışmalarındaki tempomuz giderek yükseliyor. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.


BİZLER DEMOKRASİYE İNANIYORUZ
Seçimlerin hayırlar getirmesini temenni eden sözlerle konuşmasına başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler demokrasiye inanıyoruz. Milletimizin de terazisinin ne kadar adaletli olduğunu biliyoruz. İnşallah Allah’ın izni, halkımızın desteği, teşkilatlarımızın gayreti ile bu seçimden de zaferle çıkacağız. Seçim çalışmalarındaki tempomuz giderek yükseliyor. Yeter ki çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayalım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MENEKŞE 5 yıl önce

BAŞARI SİBEL GÖNÜLÜN YOLUNZ AÇIK OLSUN

Avatar
MENEKŞE 5 yıl önce

İZMİT SİZİN ARKANIZDA DURMAK YOK YOLA DEVAM

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680