banner2779
banner2752
banner2750

Tepecik Mesire Alanına Zarar Veren Hırsızlar Yakalandı 

3 KİŞİ YAKALANARAK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Geçtiğimiz hafta Tepecik Mesire Alanı şantiyesine giren kişi veya kişiler Mesire alanında yapılan çalışmalara zarar vermiş, birçok elektrik direğini yıkarak kabloları çalmışlardı.  

Belediyenin şikayeti üzerine harekete geçen Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı, yaptığı incelemeler sonrası şüpheli üç kişiyi  yakalayarak Adliyeye sevk etti.  


 

30 HAZİRAN'DA AÇILIŞI YAPILACAK  

Başkan Hamza Şayir'in seçim Beyannamesinde yer alan proje son aşamasına geldi.  

30 Haziran'da görkemli bir tören ile açılışı yapılacak olan Tepecik Mesire alanı bölge halkının huzurlu bir ortamda aileleriyle piknik ve spor yaparak keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunacak.  

33 dönüm alan üzerine kurulan Tepecik Mesire ve Piknik Alanı içerisinde kır lokantası, kır kahvesi, etkinlik alanları, ibadethane, kontrol noktası, piknik alanları, çocuk oyun alanı, gezinti yolları, fitness alanı, ahşap kamelyalar, lavabolar ve açık otopark yer alacak. Dilovası’na ve bölgeye nefes aldıracak olan Tepecik Mesire ve Piknik alanı ayrıca açık alanda sporu tercih edenlere koşu, yürüyüş ve bisikletin yanı sıra alternatif spor olanakları da sağlanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751