‘Tepeköy ve Yeşilova İzmit’in lokomotifi’
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve ekibi her mahallede gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerine Tepeköy Mahallesi’nde devam etti. Düzenlenen ziyaretlere Tepeköy Mahallesi Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Abdurrahman Yıldız, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Ev sahipleri tarafından oldukça sıcak karşılanan AK Parti gençleri, düzenledikleri ziyaretlerde hem hükümetin projeleri hakkında bilgi verdi hem de belediye hizmetleri konusunda vatandaşların görüşlerine başvurdu.

 

‘KABUL EDİLEMEZ’

Ayrıca ev ziyaretlerine katılan bölge sakinleri, CHP belediyeciliğinin Tepeköy Mahallesi’ni görmezden gelen bir anlayışla çalıştığı için AK Parti belediyeciliğinin gelmesiyle birçok ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş düzenlenen ziyaretlerde ülke gündemini meşgul eden konuları değerlendirdi ve vatandaşların merak ettikleri konular hakkında açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda yaşanan olaylarla alakalı toplumda bir bilgi kirliliği olduğunun vurgusunu yapan Tutuş, “Dış güçler tarafından hükümetimize yönelik operasyonlar asla kabul edilemez” dedi.

 

‘HÜKÜMETİMİZE SAHİP ÇIKALIM’

Aynı zamanda Cumartesi günü saat 12:30’da yapılacak olan Milli İradeye Saygı yürüyüşüne işaret eden Tutuş, “Her bölgede Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak adına yürüyüşler düzenleniyor” dedi. Başkan Tutuş, yerel seçimlerin de bu noktada önemine vurgu yaparak, “Bu seçimleri zaten kazanacağız onda tereddüdümüz yok. Bizim amacımız oylarımızı daha da arttırarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığımızın imajını vermek. Hükümetimize sahip çıkmamız lazım” değerlendirmesinde bulundu.

 

‘GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ’

 Aynı zamanda İzmit’te yerel seçimleri kazanamama gibi bir kaygıları olmadığının altını çizen İlçe gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, “Halkımız bizleri her zaman destekledi. Gerek biz gerek belediye başkanlarımız sizlerin bu teveccühüne layık olmak için durmadan çalışıyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde Tepeköy ve Yeşilova Mahallelerimiz İzmit’in lokomotifi olmuştu. Yine aynı şekilde bu bölgelerimizden güzel sonuçlar alacağımıza eminim” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817