banner2779
banner2752
banner2750

 TEPEKÖY’DE BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

 

CHP İzmit Belediye başkan Adayı Sefa Sirmen, Tepeköy’de  Kemer Camiinin temel atma törenine katıldı. Büyükşehir Belediye başkan Vekili Zekariya Özak ile birlikte temel atan Sirmen, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, burada bir camiye ihtiyaç olduğunu, bu eksikliğin Cami Yaptırma ve yaşatma Dernek başkanı Salih Alyüz’ün büyük çabalarıyla giderilmek üzere adım atıldığını söyledi. Sirmen, kutsal bir iş yapıldığını ifade ederek, kazasız belasız inşaatın tamamlanması temennisinde bulundu.

Bekirpaşa eski belediye Başkanı Fikret Toker’in de katıldığı temel atma töreninden sonra camii cemaati ile biraya gelen  Sefa Sirmen’e vatandaşlar oldukça ilgi gösterdi.

Vatandaşlar, Sirmen’in geçmişte camilere yaptığı yardım ve destekten söz ederek teşekkür ettiler. Sirmen, göreve gelmeleri halinde çok daha fazlasını yapmanın gayreti içinde olacağını söyledi.

 

Sefa Sirmen,  Cami yaptırma ve Yaşatma  Dernek Başkanı  Salih Alyüz’e hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751