TEPEKÖY’DE KADINLAR MATİNESİ
 Kadın odaklı hizmetlere büyük önem veren İzmit Belediyesi kadınlar için yaptığı hizmetlere ara vermeden devam ediyor. Belediye son olarak Gündoğdu, Sepetçiköyü, Yeşilova, Tepeköy, Ayazma ve Malta Mahallesi'nde oturan kadınların yoğun katılımı ile gerçekleşen bir matine düzenledi.

 

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ

 

Tepeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kadınlar matinesine, kadın odaklı çalışmaların en büyük destekçisi olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Kadının toplumda önemli bir yere sahip olduğuna ve değer görmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Doğan " kadınlarımız bizim için çok değerli. O nedenle sizler için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin sosyal etkinliklerini arttırmak, ekonomik hayata katılımınızı sağlamak ve siyasette söz sahibi olmanız için desteğimiz her zaman sizlerle" dedi.

 

DESTEĞİMİZ SÖZDE DEĞİL

 

"Kadın odaklı bir belediyeyiz diye boşuna söylemiyoruz" diyen Başkan Doğan "Bu sözlerimizin gerçekliğini gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle sizlerde yakından görüyorsunuz. Kadınlar için açtığımız Mikro Kredi Şubesi, El Emeği Satış Ofisleri, El Emeği Pazarı, İzmek Kursları, Mahallede Gün Var, Kahve Bahane etkinliklerimiz, İzmit Belediyesi Kadın Meclisi'nin çalışmaları ve Cephanelikte 40 dönüm arazi üzerine kurulan dünyanın en modern Kadın Yaşam Merkezi. İşte bunlar size, siz kadınlara verdiğimiz değerin kanıtları. Sizler için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizler için ne yapsak az. Siz her şeyin en iyisine, güzeline layıksınız" dedi.

 

DOĞAN'A TEŞEKKÜR

 

Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş,  İzmit Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve çok sayıda kadının katıldığı matinede konuşma sonrasında kadınlarla birlikte pasta kesen Doğan, daha sonra programdan ayrıldı. Gönüllerince eğlendikleri matineye katılan kadınlar gerçekleştirilen etkinlik ve hizmetler için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817