TES-İŞ yönetimi İZAYDAŞ’ı ziyaret etti
 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurul’da TES-İŞ Genel Başkanlığı’na seçilen Mustafa Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ı ziyaret etti.

 

SENDİKA VE ŞİRKET YÖNETİCİLERİ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş ve birim müdürlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin’in yanı sıra TES-İŞ Genel Sekreteri Rıfat Pakkan, Genel Mali Sekreter Sedat Çokol, Genel Eğitim Sekreteri Metin Durdu, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Şube Sekreteri Naci Çolak, Şube Mali Sekreteri Hasan Arıcı, Şube Teşkilat Sekreteri Soner Gülsün, İşyeri Baş Temsilcisi Hakan Buğan, İşyeri Temsilcileri Önder Korkmaz ve Ayhan Deniz katıldı.

 

ŞAHİN: İZAYDAŞ ÖRNEK KURULUŞ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret programında konuşan TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin, Genel Sekreterlik döneminden bugüne İZAYDAŞ’ı yakından tanıdıklarını belirtti. Şahin, birçok toplu iş sözleşmesi gerçekleştirdikleri İZAYDAŞ’ın iş barışı, iş güvenliği ve dengeleri gözetme gibi konularda kamu kurumlarına örnek, nadir kuruluşlardan biri olduğunu kaydetti.

 

SARAÇ: DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise TES-İŞ Sendikası’nın yeni yönetimine başarılar dileyerek sözlerine başladı. Saraç, “Sendikamızla toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde çetin geçen pazarlıklarımızı yaparız, ancak imzayı attığımız sözleşmeye kesinlikle sahip çıkar, gereğini eksiksiz yerine getiririz” diye konuştu. Saraç ayrıca, çalışanların haklarını tam ve zamanında almaları konusunda oluşturdukları güven ortamının sürdürülebilir olması için çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Genel Müdür Saraç, Genel Başkan Şahin ve yönetimine ziyaret anısına bir de el işlemeli duvar saati hediye etti.

 

ÇALIŞANLARLA ÇAY SOHBETİ

TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin, Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve tüm sendika yöneticileri, İZAYDAŞ yöneticileri ve çalışanlarıyla yedikleri öğle yemeğinin ardından işletme içerisindeki dinlenme alanında tesis çalışanları ile bir araya geldi. TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin ve sendika yöneticileri, tesis çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817