TESİSLER YENİDEN AÇILDI

Devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra bakım ve onarıma giren sosyal tesisler, yeni çehresi ve takviyeli yeni personeli ile hizmete başladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, tesislerin yeniden belediye şartları ve hizmeti ila halkı kabule başladığını belirterek, ‘’Halkımız belediye hizmetinin farklı olacağına inanıyor. Biz de bu anlayışa uygun olarak yeni düzenleme ve belediye hizmeti anlayışı ile tekrar halkımıza hizmet sunmaya başladık’’ dedi.

Sosyal Tesisler, Kocaeli Birlik Spor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz tarafından yaklaşık 2 yıl çalıştırılmış, köklü değişiklikler yapılmasına ve personel, hizmet kalitesi arttırılmasına rağmen ekonomik koşullar nedeniyle tesisler zarar eder hale gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817