Teşkilat Başkanını Çiçekle ziyaret etti.

Ak Parti Körfez İlçe Hacıosman Mahallesi yeni yönetimi Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’u makamında ziyaret etti.

Ak Parti Körfez İlçe Hacıosman Mahallesi Yeni yönetimi Başkan Erhan Güneş ve mahalle yönetim kurulu üyeleri Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’u ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Ziyarete Ak Parti Körfez İlçe Hacıosman Mahallesi Başkanı Erhan Güneş Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Gülmez, Mehmet Sayım, Hami Önal, Kaya Mendeş, Hidayet Barlas, Rahmi Öge, Osman Özer, Latif Koldagüç, Musa Sarı, katılırken İlçe Yönetim kurulu üyesi Bekir Sarıgül ile Halil Küçük de hazır bulundular.

Başkan Güneş yeni göreve atanmalarından dolayı Başkan Koyun’a teşekkür etti. Yapacakları yeni çalışmalarla ilgili kısa bilgiler vererek yeni mahalle yönetimi olarak partimize en çok hizmet eden mahalle olacaklarını söyledi.

Başkan Koyun Ak Parti teşkilatı ve Türkiye gündemindeki son gelişmelerle ilgili misafirlerine bilgiler verdi. Ak Partinin siyaset anlayışına dair önemli konularda hatırlatmalarda bulunan Koyun sizler partimizin sokaklardaki ve mahallelerdeki dili olan arkadaşlarımızsınız mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin teşkilat içerisinde çok değerli bir yeri olduğunu belirtti.

Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ziyaretten dolayı Hacıosman Mahallesi Başkanı Güneş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni görevlerinde başarı diledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817