THE GREEN PARK HOTELS & RESORTS KARİYER.NET TARAFINDAN İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ


Türkiye’nin en büyük  İnsan Kaynakları Platformu Kariyer.net’in başvurularını özenle cevaplayan, adaylara geri dönüşlerini hızlı ve anlaşılır şekilde gerçekleştiren, başvuruları değerlendirme süreci en hızlı ve yüksek oranda olan kuruluşlar arasında yapılan değerlendirmeye göre The Green Park Hotels & Resorts’ İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Değerlendirme süreçlerini hızlı gerçekleştirmenin hem aday hem de şirket için önemli olduğunu vurgulayan The Green Park Hotels & Resorts İK Müdür Yardımcısı Özlem Özyazar, ekibi ile birlikte bu konuda çok hassas davrandıklarını ifade ederek “Hizmet sektörünün en önemli yapı taşı ‘İnsan’dır ve bu bilinçle hareket ettiğimiz için “İnsana Saygı Ödülü” The Green Park ailesini çok onurlandırmış ve mutlu etmiştir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817