THM Yaz Konseri Muhteşem Geçti

Gölcük Belediyesi Değirmendere THM Korosu, Değirmendere Uğur Mumcu Amfi sahnede geleneksel hale getirdikleri Yaz konseriyle müzikseverleri coşturdu. Şef Emrullah Çelik yönetimindeki Gölcük Belediyesi Değirmendere Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel 22 türküyü başarıyla seslendirerek, Türkü severlere güzel dakikalar yaşattılar. Dinleyenleri mest eden Konserde Davetliler ve Vatandaşlar birbirinden güzel türkülere eşlik ederek güzel ve keyifli dakikalar yaşadılar.

Yaz Konserine, Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Müdürü İbrahim Özkalaycı, Davetliler ve Vatandaşlar katıldılar.

 

Konserde, Çeşitli yörelerden oluşan türkülerin 8'ini Solistler,14’ünü de koro seslendirdi, toplamda 22 türküden oluşan bir repertuar hazırlandı. Yoğun  izleyici kitlesinin takip ettiği konserin finalinde koronun seslendirdiği oyun havalarına  izleyiciler sadece izlemekle kalmayıp  keyifle eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817