TIR Şarampole Yuvarlandı
Kazada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Otoyolun İstanbul istikametinde giden Serhat Burak (30) idaresindeki 35 MAZ 35 plakalı ıspanak yüklü TIR, henüz bilinmeyen bir nedenle Çenedere viyadüğü mevkiinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Süratli olan TIR, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 
haber vermesiyle olay yerine itfaiye, ambulans ve polisler sevk edildi. 

Kazada bulunduğu yerde sıkışarak yaralanan araç sürücüsü Serhat Burak ve yanındaki Hüseyin Derya (16), itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. Yaralılardan Serhat Burak ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, Serhat Burak da İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Şarampole yuvarlanan TIR kullanılamaz hale geldi. TIR'ın dorsesindeki kasalar dolusu ıspanak şarampole saçıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817