Tır'a Çarpan Otomobil, Bariyerlerde Sıkıştı: 1 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, D-100 karayolunun İstanbul istikametine, iddiaya göre önündeki araçlara makas atarak gitmekte olan Kahraman B. idaresindeki 41 LU 196 plakalı otomobil, önünde seyreden R.T. idaresindeki 41 plakalı TIR'a çarptıktan sonra kontrolden çıkarak beton bariyerler arasında sıkıştı. Yolun ortasında bulunan bariyerlerdeki elektrik direğine çarparak durabilen araç sürücüsü, otomobil içinde sıkıştı. 

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, araç sürücüsü Kahraman B.'yi sıkıştığı yerden çıkartmayı başardı. Ağır yaralanan Kahraman B., ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada orta refüjdeki beton bariyerler arasında sıkışan otomobil, itfaiye ve kurtarıcı yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle kontrollü olarak verilen trafik, aracın kaldırılmasıyla normale döndü.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817