TIRNAKÇILARA DİKKAT

Alınan bilgi ve iddialara göre, Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi 10 numarada yer alan bebek eşyası satan işyerine gelen, türbanlı bir kadın alış- veriş yaptı. Daha sonra 200 lira veren kadın, 17 liralık alış – verişin üstünü aldıktan sonra indirim istedi. Olmayınca da para üstünü geri verdi verdi ve bu arada içinden 50 lirayı tırnakçılık yöntemiyle aldı.

Bu sırada dükkana giren ve görevli bayanı meşgul eden, tırnakçı kadının yardımcıları olduğu sanılan kişilere bakarken, aldığı para üstünü tekrar saymayan kasiyer, parayı kasaya koydu. Daha sonra kasadaki parayı sayan görevli eksikliği fark etti ve durumu polise bildirdi. Polis, eşgali verilen kadını aramaya başlarken, esnafı da dikkatli olması konusunda uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817