TOKİ KİRAZPINAR’DA 2. KURA İÇİN ZAMAN AZALIYOR

Gebze Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yapımı tamamlanan 1. Etap kuraları çekilen ve kısa süre sonra anahtar teslimatlarının yapılacağı 540 adet konutun 2. Etap kayıtlarının 19 Ekim 2012 Cuma günü sona ereceği ve 2. Etap kura çekilişine geçileceği bildirildi.

MUVAFAKAT GÖRÜŞMELERİ İÇİN ZAMAN AZALIYOR

Gebze Belediyesi yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Kirazpınar bölgesinde yaşayan ve aynı zamanda hak sahibi olan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve konut alma haklarını kaybetmemeleri için 19 Ekim 2012 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Gebze Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’ne gelerek muvafakat görüşmelerini yapmaları gerekiyor. Muvafakat görüşmesine gelmeyen vatandaşların konut alma haklarının ortadan kalkacağı uyarısında bulunan yetkililer,  kura kayıt işlemlerinin 19 Ekim 2012 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, bu tarihe kadar muvafakat görüşmelerinin tamamlanması gerektiğini önemle vurguladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817