TOLGA HAVUÇ KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİNDE KONFERANS VERECEK
 Yasin Sönmez Başkanlığındaki Kocaeli Taşköprülüler Derneğinde TV Program Yapımcısı ve Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç konferans verecek.

Başkan Yasin Sönmez; “Körfez Yeniyalı Mahallesi Hülya Sokaktaki Dernek Merkezinde 3 Mart 2015 Salı günü akşamı Saat: 20:00’de başlayacak toplantıda Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç misafirimiz olacak  “Ülke Gündemi ve Spor” konusunda bilgi verecektir. Üyelerimizi,  hemşerilerimizi ve ilgi duyan dostlarımızı ailece toplantımıza bekliyoruz.” Dedi.

Tolga HAVUÇ kimdir?

03.10.1990 yılında Tokat/Zile ilçesinde doğdu. 1 yaşında Kocaeli/Kandıra ilçesinde bulunan Kefken beldesine geldi. Halen ailesi ile birlikte Kandıra/Kefken beldesinde ikamet etmektedir.

İlkokulu Kefken İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Kandıra Anadolu Lisesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÖNETİCİLİĞİ bölümünü bitirdi. Halen yüksek lisansına devam etmektedir.

Spor kariyerine eğitimci olarak 4 yıldır devam eden Tolga Havuç, 2009–2010 sezonunda Üçyol Doğu Spor Futbol Kulübü, 2010–2011 yılında Kocaeli Güneşspor, 2011–2012 sezonu içerisinde Derbent Spor Kulübünde görev yapmıştır.

Aynı zamanda, 2011 yılında Kocaeli'de ilk ve tek resmi jimnastik kulübü olan, KOCAELİ OLİMPİYAT YILDIZLARI GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ'NDE kurucu başkan olarak görev yapmaktadır.

Turizm çalışmaları kapsamında; Kocaeli Turizm Derneği Danışmanıdır. Ayrıca Kandıra Turizm Derneği 2. Başkanı ve kurucusu olarak görev yapmaktadır.

Medya çalışmaları kapsamında; www.tolgahavuc.com internet de imtiyaz sahibi,www.kocaelihaberci.com internet sitesinde spor editörlüğü, Kocaeli gazetesinde spor yazarlığı, Nefes gazetesinde spor yazarlığı, TV 41'de yönetmen ve sunucu görevlerinde bulunmaktadır.

Tolga Havuç, Türkiye Spor Yazarlar Derneği ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesidir. Aynı zamanda çeşitli spor merkezlerine, şirketlere, sivil toplum kuruluşlarına spor danışmanlığı yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817