Tolun ve Şahin de başvurdu


AK Parti’de yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalar ve adaylık için başvurular devam ediyor. Belediye başkanlığı için toplam 11 aday adayının çıktığı AK Parti Körfez’de, meclis üyelikleri için de ilginin yoğun olması parti yöneticilerini sevindiriyor. 50’nin üzerinde başvurunun yapıldığı Körfez AK Parti’de son olarak teşkilatın iki tecrübeli ve önemli ismi olan Mehmet Şahin ile Kasım Tolun da aday adaylıklarını açıkladı.

 

PARTİ YÖNETİMİNDE BULUNDULAR

Parti ilçe binasına gelerek hazırladıkları başvurularını ilçe başkan vekili Şaban Aydın’a teslim eden isimlerden olan Mehmet Şahin üç dönemdir ilçe teşkilat başkanlığı görevini yürütüyordu.  Şahin ile birlikte adını listeye yazdıran Kasım Tolun ise 4 dönemdir Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu ilçe başkan Vekilliği yapıyor.  

TECRÜBEMİZİ PAYLAŞACAĞIZ

Dosya tesliminin ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Kasım Tolun ve Mehmet Şahin, “Körfez ilçemiz geride kalan 10 yıllık dönemde Büyükşehir ve ilçe belediyemiz eli ile önemli denilebilecek hizmetler kazandı. Bizler de bu hizmetlerin devamı ve geleceğin Körfez ilçesinin imarı için görev almak istiyoruz. Körfez Belediye Meclisi ile bugüne kadar ki tecrübemizi paylaşarak, başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.//Ahmet YARAR

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817