"Toman'dan İstanbul'a Büyük Destek"

Şu ana kadar Tuzla, Pendik, Esenyurt, Avcılar, Bahçelievler ve Güngören'de ilçe SKM başkanlıklarının yönlendirmeleriyle belirlenen noktalarda günboyu istanbul seçmenlerile biraraya gelerek 23 Haziran seçimlerinin önemini bıkmadan usanmadan anlatarak hem dualarını hemde oylarını istiyor.

Konu ile alakalı olarak görüş belirten TOMAN; bizler bu davaya gönlümüzü verdik ömrümuzü adadık nerede olursa olsun bizlere ihtiyaç olduğunu hissettiğimiz anda talimat beklemeden kutlu davamız için hizmet ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz.#İstanbulHareketi adı altında çalışmalırımızı sürdürüyoruz saha da dönüşler gayet olumlu inşaallah bu çalışmalarımız 23 Haziran seçimlerinin bitişine kadar da devam edecek. Ben bütün bu davaya gönül vermiş ablalarımızı, abilerimizi ve kardeşlerimizi istanbula bekliyor ve çalışmalara katılımlarını istirham ediyorum.Çünkü başka istanbul yok dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817