Topaca’dan Başkan Karaosmanoğlu’na  veda ziyareti
  

Dört yılı aşkın görev yaptığı Kocaeli’den Hatay’a atanan Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol, Gökmen Mengüç ve Feyzullah Okumuş ile Başkan Danışmanı Ömer Polat da hazır bulundu.

 

VEDA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Önümüzdeki günlerde Hatay Valisi olarak görevine devam edecek olan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Topaca, bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Veda ziyaretinde Kocaeli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Topaca’ya teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, yeni görevinde de başarılı olması temennisinde bulundu.

 

“BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ise “Kocaeli’deki insanları gönülden ve yürekten seviyorum. Birlikte güzel hizmetlere imza attık. Hem valiliğimiz hem de Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli’nin daha yaşanabilir bir kent olması için çaba sarf etti. Geldiğimiz noktada pek çok işi başardığımızı söyleyebilirim. Size ve ekibinize başarılarınızın devamını diliyorum. Kocaeli benim için hayatımdaki önemli duraklardan biri olarak kalacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817