TOPLU TAŞIMADA YENİ BİR İSİM

*** Bölgemizin köklü firmalarından birisi olan Etap Seyahat hizmet ağını genişletme kararı aldı. Etap Turizm güvenilir ve konforlu bir yolculukla İzmit’ten başlayarak İstanbul Esenler’e kadar yolcu taşıyacak.

 

Toplu ulaşım’da yeni bir isim Kocaeli ve İstanbul arasında birçok noktaya uğrayarak bölge halkına konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayacak. Yıllar önce kurulan ve alanında markalaşan Etap Turizm hizmet ağını genişleterek Kocaeli-İstanbul arasında yolcu taşıma kararı aldı. Etap Turizm İzmit’den başlayarak, Körfez turnikelerinden Gebze’ye, Gebze’den Kurtköy’e, Sultanbeyli üzerinden Esenler’e yolcu taşımacılığı yapacak.

MODERN ARAÇLAR

Etap Seyahat yöneticileri, “ Bölgemizde toplu taşıma alanına yeni bir renk getirmek istiyoruz. Bu nedenle yolcu taşımacılığı yapacak tüm araçlarımızı yenileyerek, yolcularımız için konforlu olduğu kadar güvenilir bir ulaşım sağlayacağız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, canlarını bize emanet eden yolcularımızı Kocaeli- İstanbul arasında gidecekleri yere taşıyacağız.

TÜCRÜBELİ SÜRÜCÜLER

Deneyimli bir kadro ile bu hatta toplu taşıma yükünün büyük bir bölümünü omuzlayacağımıza inanıyoruz. Yeni hattımızla ilgili alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık. Kısa bir süre içerisinde İzmit-Esenler hattında araçlarımız yolcu taşımaya başlayacak” açıklaması yaptılar.

Genel Merkezlerini Gebze’de kuran, idari bina ve otopark oluşturan Etap Turizm araç filosunu da son model araçlarla güçlendirdi. Etap Turizm önümüzdeki günlerde bölgemiz toplu taşımacılığında isminden sıkça söz ettirecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817