banner2779
banner2752
banner2750

TOPUZ'DAN ÇOK SERT UYARI!

Toplantıda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor için bölgede bir tesis yapılması ile ilgili Millet İttifakı meclis üyelerinin yaptığı “Neden yapıyorsunuz?” eleştirileri nedeniyle çıkan tartışma ile ilgili Cumhur İttifakı’nın MHP kanadından büyük çok sert bir açıklama geldi.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

MHP Körfez Belediyesi Grup Başkan Vekili Ahmet Topuz tarafından yapılan ve diğer meclis üyelerinin yanı sıra MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da eşlik ettiği açıklamada Topuz, bundan sonraki toplantılarda bugünkü gibi amacını aşan tartışmalarda parti olarak kesinlikle sessiz kalmayacaklarını, gereken sözü söyleyeceklerini dile getirdi.

AÇIKLAMAYI TOPUZ YAPTI

Özellikle İYİ Partili Fevzi Canbaz’ın yine gergin konuşmasının üzerine yapılan açıklamada MHP’li Topuz şu ifadeleri dile getirdi: “05.10.2021 günü Körfez Belediyesi Meclis toplantısında bizim de onaylamadığımız ve daha önce de birkaç kez yaşanan amacını aşan tartışmalarla karşı karşıya kaldık.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Bazı meclis üyelerinin amacının ve üslubunun dışına çıkıp, ses tonlarının başkanlık makamını, meclisi ve hazirunu rahatsız edecek derecede yükseltmeleri neticesinde meclisin hükmü şahsiyetinin örselendiğini bizler ve hazirun tarafından müşahede edilmiştir. Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman faydalı ve uyum içerisinde çalışmasının ilçemize ve Körfez halkının yararına olacağı kanaatindeyiz. Bundan böyle bu tür olaylara müsaade etmeyeceğimize, amacını aşan tartışmalara sessiz kalmayacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751