Torbacı operasyonunda 3 kişi daha tutuklandı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Narkotik Büro Ekiplerinin 6 ay önce Körfez, Gölcük ve Karamürsel bölgesinde başlattığı torbacı operasyonun son çalışmasında 4 kişi yakalandı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şahıslardan 3’ü tutuklandı. Böylece 6 aylık çalışmada 3 ilçeden gözaltına alınan 66 şahıstan 37’si tutuklandı
 
3 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI
Narkotik polisi son operasyonu ise  26 Ağustos tarihinde İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde düzenlendi. Operasyonlarda Yunus Emre Ö., Cüneyt A., Yusuf B.,  M.A. ve Ö.E.gözaltına alındı. Şahıslardan Ö.E. alınan ifadesinin ardından emniyetten serbest bırakıldı. Diğer 4 şahıs ise alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Yunus Emre Ö., Cüneyt A., Yusuf B. tutuklanarak cezaevine gönderildi, M.A. adli kontrol ile serbest kaldı. Operasyonlar kapsamında toplam 105 kilogram esrar maddesi, 35 kilogram eroin maddesi, 310 adet uyuşturucu nitelikli hap ve 30 gram bonzai maddesi ele geçirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817