banner2779
banner2752
banner2750

 ‘’TORUNLARIMIN YÜZÜ GÜLDÜ’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapılmaya devam ediyor. Büyükşehir son olarak, Kartepe’de yaşayan Akın ailesini sevindirdi. Büyükşehir’in yeni bir yuvaya kavuşturduğu Serap Akın’ın annesi Havva Hanım sevincini, ‘’Torunlarımın yüzü güldü’’ ifadesiyle dile getirdi.

 

2 ÇOCUĞUYLA BERABER YAŞAYACAK

Kartepe Şirin Sulhiye Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi ve 7 yıldır kocasından ayrı kirada yaşayan Serap Akın’a da, Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yardımda bulunuldu. ‘’Büyükşehir Belediyesi’nin yardımıyla artık kendime ait bir evim olacak diyerek’’ mutluluğunu belirten Serap Akın, “2 çocuğumla birlikte artık bu evde yaşayacağım. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi. Serap Akın’ın annesi Havva Hanım da, “Allah devletimize zeval vermesin. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Torunlarımın yüzünü güldürdü” ifadesini kullandı.

 

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Kaba inşaatı tamamlanmış tek katlı eve Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından talep edilen dış kaplama ve iç tesisattan oluşan yardım ulaştırıldı. Ailenin yapılan yardım esnasında gözlerinden okunan mutluluğu görülmeye değerdi. Lise ve ilkokulda okuyan iki kızıyla yaşayan Serap Akın, bin bir zorlukla iki kızını okutmak için mücadele veriyor. 7 yıldır eşinden ayrı olarak kirada oturan Serap Akın’ın artık kendine ait bir evi oldu.

 

BÜYÜKŞEHİR YARDIM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapan vatandaşlar, ihtiyaç duydukları yardımı temin edebiliyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi oldukları araştırılarak belirlenen vatandaşlara, bulundukları mahallenin muhtarıyla da görüşülerek yardımda bulunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751